Du kan vælge at se dette site i to versioner. Vælg den summariske eller detaljerede version ved at klikke på knappen.

Klik for at maksimere

 


Vores ansatte er MediaComs stærkeste ressource 


Vi har branchens bedste redskaber, processer og systemer. De har dog kun betydning, hvis de får liv gennem vores dygtige medarbejdere.


Vores filosofi udspringer af dette. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Ikke kun vores kunder og forbrugerne, men også vores medarbejdere.

Det sikrer vi bl.a. ved en evig stræben efter at skabe de optimale rammer for et friskt, inspirerende og kreativt miljø for vores medarbejdere, og giver dem mulighed for at producere inspirerende, slagkraftige og nytænkende projekter for vores kunder.

Det gør vi gennem en serie af interne initiativer, fx vores Freshness Program - et program der udfordrer og honorerer nytænkning, nysgerrighed og innovation. Programmet har udklækket adskillige initiativer herunder vores globale, interne konkurrence 'If I Ran the Company', der giver alle mulighed for at pitche en idé ind, som de ville indføre, hvis de var ansvarlige for firmaet.  • Error loading MacroEngine script (file: TwitterUpdate.cshtml)