Du kan vælge at se dette site i to versioner. Vælg den summariske eller detaljerede version ved at klikke på knappen.

Klik for at maksimere

MediaCom Mobile binder de traditionelle, digitale og sociale medier sammen

Vi leverer one-stop-shop Mobile løsninger


Vi har hovedfokus på fire mobile områder, som tilsammen dækker alle relevante stadier indenfor mobile løsninger; fra strategi til implementering og hele vejen til evaluering samt teknisk rådgivning.

Du får derfor den bedst tænkelige service når det drejer sig om:

Mobile Insight

Mobile Advertising

Mobile Marketing

Mobile Trends

Det betyder, at vi er i den bedste position til at hjælpe dig med at identificere, forstå og optimere de mest passende mobilstrategier for dit brand og dine kunder.

Vores folk besidder den dybeste forståelse og de tekniske færdigheder, der skal til for at levere mobile kampagner, der virkelig har indflydelse på 'consumer behaviour', fordi vi forstår forbrugerne og teknologierne bedre end noget andet mediebureau.

Vores fremgangsmåde betyder at vore kunders mobilkampagner bliver integreret i de overordnede kommunikationsstrategier.

Vi er samtidig et full-service Mobile Marketing bureau, og kan derfor samtidig som et mediebureau tilbyde upartisk og strategisk tænkning og vejledning.

Vi behandler Mobile som en naturlig løsning til at nå din virksomheds forretningsmål, og vi sørger for, at det vi foreslår i relation til mobile aktiviteter, giver mening i forhold til den overordnede kommunikations strategi. Vi tror på, at Mobile bør være fuldstændig integreret; det betyder, at det bør tænkes ind på alle niveauer af planlægning samt implementering og opfølgning.

Vi tilbyder dig markedets bedste indkøb

Med vores enestående GroupM ressourcer og størrelse, sikrer vi dig samtidig de bedste forhandlingsfordele, så du opnår adgang til de mest spændende mobile muligheder og bedste priser på markedet. Vi er de største mediaindkøbere på markedet, og du drager derfor tilsvarende fordel heraf. Ligeledes har vi indgået en strategisk aftale på mobilområdet med bla. Google og flere andre store internationale mobile aktører.


  • Error loading MacroEngine script (file: TwitterUpdate.cshtml)