Du kan vælge at se dette site i to versioner. Vælg den summariske eller detaljerede version ved at klikke på knappen.

Klik for at maksimere

Vi er Content & Connections-bureauet.

Sammen skaber vi fremtidens kommunikationsløsninger

Hands1

MediaCom er en del af verdens største kompetencenetværk inden for udvikling af datadrevne løsninger.Sammen med lokale kompetencer og kreativitet skaber dette dagligt positive resultater for vores kunder. I MediaCom forpligter vi os til at levere de mest optimale løsninger for vores kunder - hver dag. Vi skal hele tiden se fremad for at være forberedt på, hvad fremtiden bringer.

Som en del af GroupM har MediaCom Danmark tilgang til enorme ressourcer på områder som datadrevne målgruppeindkøb, programmatic, salgsmodellering, attributionsmodellering og dashboardudvikling. Det betyder, at vi er på forkant, og er med til at drive udviklingen af fremtidens kommunikationsløsninger på alle platforme.

MediaCom har de bedste specialister
Det handler om at have et miljø, som tilstræber udvikling af hinanden.Vi har specialister indenfor TV, biograf, radio, outdoor, magasiner, aviser, events, social, egne kanaler, display, online video, performance, programmatic, analyse og SEO. Sammen arbejder kompetenceenhederne på tværs for at skabe holistiske løsninger med forbrugerrejsen for øje. MediaCom er markedsledende indenfor hvert område; hvad enten det er optimering af en TV kampagne, søgeordsoptimering af en hjemmeside, drift af en facebookside, eller postanalyse af en kampage.

Holistisk forståelse, strategi, løsning og måling
I en stadig mere kompleks kommunikationsverden har de fleste annoncører brug for en partner, som kan sikre, at de forskellige budskaber når effektivt frem til målgrupperne.


3faser

Forbrugerne skal i dag forholde sig til et stigende antal kontaktpunkter, herunder paid, owned og earned mediekanaler. I et sådan medielandskab er det vigtig at have et mediebureau, som har en holistisk forståelse for kommunikation, en forståelse for kundens marketingmålsætninger, og hermed en forståelse for relevant content i de rette touch points. MediaComs kunde- og specialistrådgivere er meget erfarne, og ser langt ud over det traditionelle medielandskab, når de giver annoncørene råd om effekt og ROI af deres medieinvesteringer. MediaCom følger en strategi og arbejdsmetodik kaldet 20|20 Connections. Kontakt os gerne, så fortæller en af vores erfarne rådgivere dig mere om denne.


  • Error loading MacroEngine script (file: TwitterUpdate.cshtml)